Uw auto verkopen?

Voor particulieren zijn er verschillende mogelijkheden om een auto te verkopen. De meest bekende manier is wel de advertentie op Marktplaats.nl. Niet iedereen zit te wachten op verschillende telefoontjes en niet reële biedingen op zijn/haar auto. Er zijn voor particulieren ook verschillende websites waar zij hun voertuig kunnen aanbieden. Op basis van de ingegeven gegevens krijgt de aanbieder een bod via e-mail en/of telefoon.

In dit artikel lichten wij een, naar onze mening, prima initiatief uit. Het betreft hier de website Autoverkopennu.nl welke gericht is op de particuliere aanbieder. Het voordeel van Autoverkopennu.nl is dat deze na het verzenden van het formulier spoedig komt met een reëel bod op het aangeboden voertuig. Andere bijkomende voordelen van Autoverkopennu.nl zijn onder andere:

  • Direct contant geld
  • Direct een vrijwaring
  • Mogelijkheid tot ophalen van het voertuig
  • Geen gezeur aan de deur (telefonische afhandeling en/of per e-mail)

Autoverkopennu.nl biedt bedrijven en particulieren een mogelijkheid tot een reëel bod op een aangeboden auto. Kijk snel op Autoverkopennu.nl en oordeel zelf.

Uiteraard kunt u ook altijd bij Autobedrijf Zevenhuizen terecht. Echter kunnen wij u niet garanderen dat wij uw auto inkopen.

X
WhatsApp chat