Onderhoud

OVER ONS

Autobedrijf Zevenhuizen heeft veel ervaring op het gebied van APK, onderhoud en reparatie. Niet alleen op het gebied van personenauto’s maar ook op het gebied van bestelwagens en campers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij Autobedrijf Zevenhuizen voor de APK van uw camper. Onze werkplaats beschikt over moderne bruggen welke geschikt zijn voor zwaardere en langere voertuigen.

ONDERHOUD

U moet er waarschijnlijk niet aan denken, het moment dat uw auto u in de steek laat op een moment dat u hem (of haar) hard nodig heeft. Het is daarom van groot belang om onderhoud aan uw voertuig tijdig en conform de instructies van de fabrikant uit te voeren.

Bij Autobedrijf Zevenhuizen kunt u terecht met elk merk en type personenauto, bedrijfswagen en camper. Als universele garage met veel ervaring voeren wij het onderhoud aan uw voertuig uit conform de specificaties en vereisten van de fabrikant.

Voor het onderhoud aan voertuigen maken wij uitsluitend gebruik van topproducten en voorgeschreven vloeistoffen van de fabrikant. Uiteraard stempelen wij uw onderhoudsboekje netjes af. Vooraf een onderhoudsbeurt zijn wij in staat om u een prijsindicatie te geven. Mochten wij zaken tegenkomen waarbij wij adviseren om tot reparatie over te gaan doen wij dit te allen tijde in overleg met u.

U bent dus voor elke vorm van onderhoud aan uw personenauto, bedrijfswagen en/of camper bij Autobedrijf Zevenhuizen aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen hebben neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

X
WhatsApp chat