Chiptuning

OVER ONS

Autobedrijf Zevenhuizen heeft veel ervaring op het gebied van APK, onderhoud en reparatie. Niet alleen op het gebied van personenauto’s maar ook op het gebied van bestelwagens en campers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij Autobedrijf Zevenhuizen voor de APK van uw camper. Onze werkplaats beschikt over moderne bruggen welke geschikt zijn voor zwaardere en langere voertuigen.

CHIPTUNING

Chiptuning: software aanpassingen op maat voor uw BMW of auto uit de VAG groep. Wilt u een nog beter presterende auto, een ge-optimaliseert motormanagement waardoor u brandstof kunt besparen en meer rij-plezier ervaart?

Chiptuning geeft meer trek kracht, meer koppel een hogere topsnelheid, een lager brandstofverbruik. Leeftijd of km stand van de motoren maakt voor chiptuning in principe niets uit. Aan de elektronica is na chiptuning van buitenaf niets te zien en ook met een diagnose-apparaat bij de dealer kan de gewijzigde tuningssoftware niet worden herkend en u behoudt de fabrieksgarantie. Maar vermogen en het koppel zijn natuurlijk na aanpassing chiptuning wel meteen te merken, U betaald alleen als U tevreden bent! Laat u verrassen en ervaar uw auto als nieuw, dit alles dankzij onze prestatiebevorderende chiptuning software. In deze artikelen geven wij een een heldere uitleg wat precies chiptuning is en waarom het belangrijk is om deze bij een erkende Chiptuner te laten doen.

Wij zijn gespecialiseerd in chiptuning en maken alleen gebruik van professionele apparatuur. Zoals gezegd is autotuning populair. Zo populair zelfs dat sommige auto-importeurs ook een optie aanbieden voor de autotuning. Dit betekent dat er in een motor veel slapende pk’s schuil gaan die niet worden aangewend.

Door de tuning wordt een deel van die reserves aangesproken. Fabrikanten bouwen motoren die in veel landen moeten functioneren op de aldaar leverbare brandstof en bovendien moet er aan de specifieke milieu-eisen worden voldaan. In de Benelux landen beschikken wij over kwalitatief goede brandstoffen zodat er reserves in het blok onbenut blijven.

Er wordt nimmer extreem getuned zodat de levensduur niet wordt aangetast. Bovendien kun je met een niet getunede motor de levensduur van die motor ook nadelig beïnvloeden door roekeloos rijgedrag. Met onze tuning software bij de jaarlijkse APK heb je met een getunede auto geen problemen.

Vragen en/of opmerkingen met betrekking tot onze mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op door hieronder het formulier in te vullen, zodat wij u kunnen informeren over de uitgebreide mogelijkheden voor uw auto en een passende offerte op maat.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw kenteken (de navolgende gegevens worden automatisch ingevuld)

  Merk

  Model

  Brandstof

  Aantal cilinders

  Cilinderinhoud

  Gewenste aanpassing

  Vragen en/of opmerkingen

  X
  WhatsApp chat