Recht van retour (webwinkel)

RECHT VAN RETOUR

Online producten kopen, het wordt steeds makkelijker. Maar soms valt uw aankoop toch tegen of is het niet wat u er van verwacht had. Daarom kennen we in Nederland het recht van retour (wet koop op afstand). Dit geeft u toch de mogelijkheid om online te shoppen met de garantie dat wanneer het product niet bevalt u het recht van retour heeft. Hoe Autobedrijf Zevenhuizen hiermee omgaat leest u op deze pagina.

Wettelijke bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzenden (vanaf uw adres naar ons) zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw gewenste vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Autobedrijf Zevenhuizen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@auto7huizen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt er ook voor kiezen om het bestelde product bij ons in de winkel te retourneren. Dit is kosteloos, u dient in dit geval uw orderbon mee te nemen.

Indien u uw bestelling wilt herroepen kunt u dit ook via genoemd e-mailadres kenbaar te maken (niet verplicht).

Uitgesloten producten
Het kan zijn dat een aantal producten uitgesloten zijn van het recht op retour. Dit zal explicitiet worden aangegeven bij de producten waar dit van toepassing is. Uiteraard zal dit conform de eisen zijn welke de wetgever stelt.

Retourneren
Retourneren is mogelijk zonder opgave van redenen. Wij stellen het op prijs als u het ons laat weten indien u een product retourneerd. Een reden opgeven is in geen geval noodzakelijk. De reden hiervan is dat wij vast kunnen beginnen met de afwikkeling richting u. Een retourzending kunt u doorgeven via e-mail: info@auto7huizen.nl.

Retouradres
Als u een bestelling retour wilt sturen kan dat naar het volgende adres:

Autobedrijf Zevenhuizen
T.a.v.: Retouren (vermeld hier alstublieft ook uw ordernummer)
Tweelingenlaan 28B
7324 AM APELDOORN

X
WhatsApp chat