Reparatie

OVER ONS

Autobedrijf Zevenhuizen heeft veel ervaring op het gebied van APK, onderhoud en reparatie. Niet alleen op het gebied van personenauto’s maar ook op het gebied van bestelwagens en campers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij Autobedrijf Zevenhuizen voor de APK van uw camper. Onze werkplaats beschikt over moderne bruggen welke geschikt zijn voor zwaardere en langere voertuigen.

REPARATIE

Het is altijd vervelend als uw voertuig kapot is, zeker op een moment dat u deze nodig heeft. Bij Autobedrijf Zevenhuizen bent u aan het juiste adres voor alle soorten reparaties. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact, alles omtrent reparaties doen wij daarom in overleg met u als klant.

Alle soorten reparatie aan alle soorten voertuigen
Wat er ook mis is met uw voertuig bij Autobedrijf Zevenhuizen hebben wij al altijd de oplossing zodat uw voertuig spoedig weer is gerepareerd. Uiteraard altijd in overleg met u, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent.

Doorgaan waar andere stoppen
Ook als andere autobedrijven er niet uit komen dan kunt u bij ons terecht. Wij staan bekend om onze uitgebreide kennis van alle type voertuigen.

Ook voor campers en bedrijfswagens
Wij repareren uiteraard ook campers en bedrijfswagens. Wij beschikken over een brug welke ook de langere autoambulances aan kan.

Neem contact met ons op
Heeft u een probleem met uw voertuig? Neem dan contact met ons op en vraag om een vrijblijvende kostenspecificatie. Of kom langs, de koffie staat bij ons altijd klaar.

X
WhatsApp chat