Storingen

OVER ONS

Autobedrijf Zevenhuizen heeft veel ervaring op het gebied van APK, onderhoud en reparatie. Niet alleen op het gebied van personenauto’s maar ook op het gebied van bestelwagens en campers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij Autobedrijf Zevenhuizen voor de APK van uw camper. Onze werkplaats beschikt over moderne bruggen welke geschikt zijn voor zwaardere en langere voertuigen.

STORINGEN

Brand het motorstoring lampje op uw dashboard? Dat kan erg vervelend zijn en in sommige gevallen kan doorrijden meer kosten met zich meebrengen dan een tijdige analyse van uw storing.

Of u nu een auto, camper of personenauto heeft bij Autobedrijf Zevenhuizen kunt u te allen tijde terecht met uw storing. Wij beschikken over de laatste uitleesapparatuur en kunnen in korte tijd u vertellen waar de storing vandaan komt. Uiteraard krijgt u van ons vrijblijvend advies wat u dient te doen met de storing.

Geavanceerde apparatuur
Met onze apparatuur zijn wij in staat de kleinste afwijkingen te zien. Zo hebben wij al menig keren klanten kunnen verblijden met simpele oplossingen voor klachten die zij ervaren. Zelfs als de merkdealer spreekt over dure reparaties.

Resetten van service intervallen
Krijgt u een melding dat uw voertuig toe is aan een onderhoudsbeurt? Terwijl dit misschien al wel is gebeurt? Dan kunnen wij ook uw service interval resetten.

Andere diensten
Wij kunnen ook elektronische wijzigingen aanbrengen in uw auto. Zo zijn wij is staat om bijvoorbeeld de EGR uit te schrijven en/of AdBlue uit te schakelen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het overzicht chiptuning.

X
WhatsApp chat